Speeltoestellen voor openbare ruimte

Speeltoestellen in de openbare ruimte zorgen voor een positief en kindvriendelijk stadsimago!

Openbare speelvoorzieningen bepalen naast het visuele aspect ook het imago van een stad of gemeente. Onze duurzame speeltoestellen voor de openbare ruimte bieden een enorme mogelijkheid aan speelfuncties en voldoen uiteraard aan alle pedagogische vereisten en veiligheidsnormeringen. Wij bieden creatief en ruimtelijk goed doordachte speelconcepten aan die in elke buurt passen.

Onze openbare speeltoestellen zijn eye-catchers die de stedelijke buurt visueel opfleuren en pleinen, dorpen, graspleintjes en speelpleintjes een unieke extra waarde geven. Deze omgevingen zorgen voor een optimale ontwikkeling van de spelende kinderen. Daag ons uit om samen uw project te realiseren en maak alvast een afspraak met één van onze project adviseurs.

Libraplay: uw expert voor speeltoestellen in openbare ruimte

Wij zijn gepassioneerd over het creëren van speelplekken die niet alleen leuk zijn, maar ook de fysieke, sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen stimuleren, terwijl we de impact op het milieu zo beperkt mogelijk houden.

Onze speeltoestellen voor de openbare ruimte zijn ontworpen met de ontwikkeling van het kind als prioriteit. We begrijpen dat spelen veel meer is dan alleen vermaak; het is een belangrijke manier voor kinderen om te leren en te groeien. Daarom bieden onze speeltoestellen diverse uitdagende elementen die de motorische vaardigheden, evenwicht, coördinatie en creativiteit van kinderen bevorderen. Van kleurrijke klimrekken tot interactieve speelelementen en avontuurlijke glijbanen, ons assortiment biedt een breed scala aan opties die de verbeelding van kinderen prikkelen en hun ontwikkeling ondersteunen.

Inspiratie nodig? Download onze brochures met openbare speeltoestellen.

Onze openbare speeltoestellen zijn modulair

Ons uitgebreid gamma speeltoestellen voor de openbare ruimte is zowel apart als modulair te gebruiken: we bieden steeds de ideale oplossing in functie van de grootte van de ruimte, de inplanting en de doelstellingen van u als openbaar bestuur. Dankzij diverse thema’s, kleuren en materialen passen onze hoogwaardige speeltoestellen perfect in elke omgeving!

Kwaliteitsvolle speeltoestellen

We begrijpen dat openbare speelplekken veel te verduren krijgen, en daarom zijn onze toestellen bestand tegen slijtage en dus lang meegaan. Onze speeltoestellen worden vervaardigd van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik in verschillende weersomstandigheden. Dit alles draagt bij tot een lagere onderhoudskost.

Door het gebruik van sterke en duurzame materialen kunnen kinderen veilig spelen en ouders geruststellen dat onze toestellen bestand zijn tegen de tand des tijds.

Speeltoestellen voor groot en klein

Door onze jarenlange evaring begrijpen we dat niet alle openbare ruimtes gelijk (moeten) zijn. Daarom kunnen we voor elke situatie een oplossing bieden: toestellen gefocust op kleine(re) kinderen in een nieuwe woonwijk, een combinatie van speeltoestellen aan het gemeentehuis of een openbaar park …

Onze speeltoestellen zijn eindeloos combineerbaar om de perfecte speelnood te ledigen.

Ja, ik wil Libraplay uitdagen

Ontdek ons gamma speeltoestellen voor de openbare ruimte